BLOG #12: kinderfeestje en feestdagen…

BLOG #12: kinderfeestje en feestdagen…

Blogcategorieën
BLOG #12: kinderfeestje en feestdagen…

BLOG #12: kinderfeestje en feestdagen…

Geplaatst op 26-11-2017 door Stephanie

Lieve volgers,

HIEPHIEPHOOORAAAAYYY… het is weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar: DE FEESTDAGEN STAAN VOOR DE DEUR! Ik weet niet hoe jullie deze periode ervaren, maar voor mij bestaat deze uit cadeautjes en lekker eten (en vooral NIET op de weegschaal staan).

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Of zoek je net dat ene item om je outfit af te maken? STOP dan met zoeken en bekijk onderstaande sieraden en accessoires die ik voor jullie heb samengesteld:

 
 
 
 

Ik was afgelopen woensdag jarig en ben 27 jaar geworden. Deze dag was voor mij extra feestelijk omdat ik een sieradenkinderfeestje voor de jarige job JOANNA heb mogen organiseren. De dames hebben een naamarmband en naamsleutelhanger gemaakt. Ik wil onderstaande foto’s even met jullie delen: 

Is jouw dochter ook gek op sieraden? Klik dan even op onderstaande link voor meer informatie:
www.bystephaniemusthaves.nl/kinderfeestjes

De oplettende volgers hebben waarschijnlijk gezien dat ik vorige week (alweer) geen blog heb geplaatst maar dit komt omdat ik vorig weekend een vriendenweekend had en we gezellig de sneeuw opgezocht hebben in Sauerland (Duitsland). Maar vanaf nu weer iedere week een blog…

Geniet de komende week van de pepernoten en hopelijk heeft Sinterklaas voor jou een mooi cadeautje vanuit Spanje meegenomen.

Tot volgende week!

Liefs,
Stephanie

P.S. op vrijdag 15 december organiseren wij weer een inloopavond, interesse? Klik dan even op onderstaande link! Hopelijk tot dan…
www.facebook.com/events/127901041272831

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!