Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
By Stephanie Musthaves is een webshop gevestigd in Guttecoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62750143. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van By Stephanie Musthaves. 

PRIJZEN
Alle prijzen op de webshop zijn vermeld in euro’s en zijn incl. 21% BTW maar wel excl. verzendkosten.

PRODUCTEN
* By Stephanie Musthaves is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde producten;
* By Stephanie Musthaves verbindt zich jegens de klant zaken te leveren die van deugdelijke materiaal zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de website. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van By Stephanie Musthaves te verlangen.

LEVERING
* Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van betaling;
* By Stephanie Musthaves streeft ernaar om na ontvangst van uw betaling de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen te verzenden;
* Bij een onjuist voorraadniveau op de website, neemt By Stephanie Musthaves contact met u op;
* De voorraad weergegeven op de webwinkel kan afwijken van de werkelijke voorraad. Indien bestelde goederen niet voorradig zijn en de klant reeds heeft betaald doch levering op korte termijn niet mogelijk is, zullen de reeds betaalde gelden worden geretourneerd. Hiermee wordt de overeenkomst ontbonden;
* Het is mogelijk om de bestelling bij By Stephanie Musthaves op te halen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

RETOURNEREN
Indien u het aangekochte artikel niet wenst te houden, kunt u dit binnen 14 dagen retour zenden (m.u.v. op maat producten) nadat u eerst het retourformulier op de website heeft ingevuld. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Indien het geretourneerde artikel door By Stephanie Musthaves in goede staat wordt ontvangen, zal het door koper betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten) worden terugbetaald. In verband met hygiene kunnen oorbellen niet geretourneerd worden.

VERZENDKOSTEN
* De artikelen worden verzonden met PostNL;
* Bij bestellingen boven EUR50,- is de verzending gratis:
* Bij bestelingen beneden EUR50,- wordt er EUR4,95 verzendkosten in rekening gebracht;
* By Stephanie Musthaves is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL;
* Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (via info@bystephanieusthaves.nl). De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant;
* By Stephanie Musthaves niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.
* U kunt er ook voor kiezen de producten bij By Stephanie Musthaves in Guttecoven op te halen. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

BETALING
* Bij verzending door By Stephanie Musthaves:
U dient de bestelling vooraf te betalen. Dit kan middels Ideal betaling.
* Bij afhalen door de klant
Er wordt na het plaatsen van de bestelling contact opgenomen met de klant door By Stephanie Musthaves. De betaling en ophaaldag worden dan afgestemd.

PERSOONSGEGEVENS
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door By Stephanie Musthaves. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

ZET- EN DRUKFOUTEN
By Stephanie Musthaves is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.

WIJZIGINGSRECHT
By Stephanie Musthaves behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

COPYRIGHT
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van By Stephanie Musthaves.

By Stephanie Musthaves
6 juni 2017